Begrippenlijst // VWRL

Vanguard VWRL is een beleggingsfonds dat gericht is op het beleggen in aandelen van bedrijven over de hele wereld. Het fonds wordt beheerd door Vanguard, een grote beleggingsmaatschappij die bekend staat om haar passief beheerde fondsen. Dit betekent dat het fonds niet actief belegt in specifieke aandelen, maar in plaats daarvan een brede selectie aandelen uit verschillende landen belegt.


Vanguard VWRL biedt beleggers de mogelijkheid om te beleggen in een brede selectie aandelen van bedrijven over de hele wereld, zonder dat ze zelf specifieke aandelen hoeven te kiezen. Dit kan handig zijn voor beleggers die niet vertrouwd zijn met het kiezen van specifieke aandelen of die geen tijd hebben om dit te doen. Het fonds is ook geschikt voor beleggers die op zoek zijn naar een lange-termijnbelegging met een redelijk rendement en een beperkt risico.


Het is belangrijk om te onthouden dat het beleggen in aandelen gepaard gaat met risico's en dat er geen garantie is voor financiële rendementen. Voordat in een beleggingsfonds wordt geïnvesteerd, is het verstandig om de risico's en kosten te evalueren en om professioneel advies te vragen.Terug naar begrippenlijst