Beleggen was vroeger alleen weggelegd voor de rijke mensen. Maar door de komst van het internet en online brokers is het tegenwoordig voor iedereen toegankelijk. Omdat er hierdoor een groot aanbod is ontstaan en veel informatie beschikbaar is, is het belangrijk dat je de juiste informatie hebt om een goed begin te maken.

Daarom is basisvanbeleggen.nl ontstaan, zodat jij als beginnende belegger de juiste start kunt maken. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen zou moeten beleggen om te werken aan een mooi, financiele, toekomst. Om je daarbij te helpen hebben is er onze gratis mini-cursus beleggen.


In deze gratis mini-cursus beleggen nemen we je in 5 dagen stap voor stap mee. Je krijgt hierdoor alle informatie die je nodig hebt om te beleggen, zodat je makkelijk en vol zelfvertrouwen je eerste belegging kunt doen. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je direct de eerste e-mail waarin we beginnen met de uitleg van het eerste onderwerp. Na 24 uur ontvang je een nieuwe e-mail met het volgende onderwerp en meer informatie. Zo ontvang je de komende dagen alle informatie die je nodig hebt, en heb je ondertussen de tijd om actie te nemen of verder onderzoek te doen.

Je ontvangt ook enkele mooie aanbiedingen in deze mini-cursus. Deze aanbiedingen zijn alleen voor deelnemers van de mini-cursus. Je kunt dus niet alleen gratis leren beleggen, maar ook nog eens profiteren van mooie aanbiedingen.
Klik hier om de gratis mini-cursus te ontvangen

Veelgestelde vragen

Is de mini-cursus echt helemaal gratis?

Kan ik snel geld verdienen met beleggen?

Hoeveel geld kan ik verliezen met beleggen?

Welke broker kan ik het beste kiezen om te beleggen?

Ik ben op zoek naar meer informatie, waar kan ik die vinden?